23.11.2019 The end, Valhalla is comming.

объявления о предстоящих играх и других айрсофт событиях
Ответить
Fara
Рядовой
Рядовой
Сообщения: 7
Зарегистрирован: 21 окт 2019, 07:47
Откуда: Пярну
Контактная информация:

23.11.2019 The end, Valhalla is comming.

Сообщение Fara » 13 ноя 2019, 22:54

Kätte on jõudnud aeg teha viimane lahing (23.11.2019) ning liikuda edasi, kuid ega kunagi ei tea mis tulevik toob, kuid jah, hetkeseisuga on olukord jõudnud seisu kus tegin otsuse lõpetada korraldustegevus ning koguda mõtteid tuleviku suunas.

Stsenaarium:

Väljal on 2 meeskonda kelle ülesanne number 1 on leida kohver rahaga teel oma põhilise eesmärgi suunas. Teha tuleb kõik endast olenev, et vastas meeskond kohvrini ei jõuaks.

Nimelt, platsil on veel ka teine kohver milles asub pult ilutulestiku õhkamiseks mis tähistab tuumaplahvatust-Ragnarök. Seda kohvrit valvavad kurjad kohvrivalvurid, kuid teil on võimalik nende valvurite meelt muuta raha abil ja just seepärast on esimene kohver tähtis.

Juhul kui leiate rahakohvri ja jõuate teise kohvri valvuriteni, siis saate need valvurid koos kohvriga enda poolele üle osta ning sealt edasi saate juba ülesande liikuda lõpp punkti ning õhata ilutulestik kohvris oleva puldi abil.

Kuid teil on võimalus ka puldiga kohvri valvureid rünnata ning nendelt kohver jõuga ära võtta kui teil ei õnnestu leida raha, kuid sellisel juhul peate arvestama sellega, et valvurid ärkavad ellu lihtsustatud korras ning 2 valvurit on võrdväärsed 10 tubli sõdalasega teie ridades ehk siis kohvrivalvur saades tabamuse loeb viieni ning ärkab taas ellu ja nii 5 korda järjest enne lõplikku suremist, kokku kahel valvuril 10 elu, kumbagil 5 elu.

Kohvrite puhul on aga asi nii, et kui kohvrikandja saab tabamuse, siis peab ta jätma kohvri maha sellesse kohta kus ta pihta sai nähtavale kohale ning selle võib sealt ära võtta meeskonnakaaslane või vastane.

Kuid ka see ei ole veel kõik. Kohvreid kus võib olla raha on platsil rohkem kui 1, kuid ainult ühes kohvris on raha, mängijad kohvrit ise avada ei tohi, kohver tuleb avada alles valvurite ees.

Ja see on teie risk, sest kui avate valvurite ees kohvri ning seal pole raha sees, siis võite oma eluga hüvasti jätta, Valvurite juurde võib minna korraga 2 mängijat ning kui valvurid on teid surmanud jääte te nende juurde erapooletuteks kohvrivalvuriteks kuni esimese surmani peale mida võite oma meeskonnaga taas liituda.

Lõpuks kui teil õnnestub saada kätte puldiga kohver ning jõuda sellega määratud punkti, siis tuleb sellest teavitada adminni peale mida koguneme kõik koos ohutusse alasse ilutulestikku vaatama mis ühtlasi tähistab ka mängu lõppu. Mängu võidab osapool kes saab kätte puldiga kohvri ning toimetab selle määratud punkti, seega kes iganes kohvri kätte saab, olge ettevaatlikud oma rännakul, sest teekond on ohtlik ning kohvri kaotamine vastastele vägagi tõenäoline.

(Mäng toimub eravalduses, seepärast ka kõrgem osalustasu.)



Asukoht:
Selja-Kangru
Haakla küla, Kehtna vald, Raplamaa

View Larger Map

Aeg: 23.11.2019
Kogunemine alates 10:00
Mängu algus 11:00
Mängu lõpp umbes 17:00

Osalustasu 10€ saab tasuda kohapeal korraldajale või tasuda ülekandega: Arveldusarve: EE131700017002765310 Ants Punning,
selgitusse märkida oma nimi. Ülekandega maksta soovijatel palume teha ülekande enne mängu ja kui te pole kindlad,
et ülekanne jõuab mängupäevaks üle, siis esitada palun maksekorraldus mängumaksu tasumise kohta.

Alaealine?: Alla 16-aastastel vajalik vabas vormis vanemate nõusolek koos vanemate kontaktidega, alla 14 aastased ainult koos vastutava isikuga.

Raadioside:
Admin: Kanal 1
Oranžid lindid: Kanalid 2-4
Sinised lindid: Kanalid 5-8

Granaadid ja suits: lubatud.

Kontakt: V.A.L. Airsoft
Email: viikingairsoft@outlook.com
Telefon: 56715856

Relva rent:

Relvarent broneerimisega. Relvarent on ettemaksuga mis tuleb kanda korraldaja arveldusarvele enne mängu.Rent sisaldab relva, 1000 kuuli, prille ja maski, hind 15€. Lisainfo korraldajalt.
Kirjuta facebookis kasutajale Ants Punning või emailil viikingairsoft@outlook.com .

Reeglid:

Automaat kuni 130m/s piiranguteta.
Kuulipilduja või poolautomaat snaiper kuni 155m/s, piirang ~20m ja backup relv vajalik.
Üksiklasuline poltlukk snaiperrelv kuni 205m/s piirang ~25m ja backup relv vajalik.
Backup relv kuni 120 m/s ja üksiklasud.

Automaadid mis lasevad üle 130m/s loetakse poolautomaat snaiper relvadeks, lubatud ainult üksiklasud, vahemaa piirang ca 20m, backup relv vajalik.
Majades sees üksiklasud. Majast õue, õuest majja ja õues piiranguteta, kui on tagatud miinimumdistants. Pimetuli keelatud!

Alko ning narkojoobes mängul osalemine keelatud!


Relvi transportide ALATI varjatult nii toast autosse kui ka mängualale ja ka muul mänguvälisel ajal mänguplatsilt eemal olles. Ärge vehkige oma replicatega avalikes kohtades!!!

Mängu alal mängu ajal prillide ja kaitsemaskide eest ära võtmine on rangelt keelatud!!
Kui prillid on udused, siis käsi püsti ja liigute oma turvalisse surnualasse kus saate prille puhastada.

Surnud ei räägi.

Muretsege endale umbes 20X20cm punane rätik mille saate välja võtta, et tähistada oma pihta saamist vältimaks arusaamatusi, et vastane teid üle ei laseks.

Tabamus relva pihta tähendab et relv on nii öelda lukus, ehk kasutu ja sellest pole võimalik enam tulistada ning võimalusel tuleb kasutada varurelva või liikuda surnualasse.

Probleemid kohapeal:

Kui tekib vaidlus, siis püüdke vaidlus lahendada ilma teisi mängijaid segamata, kui vaidlus segab mängu, siis liikuge parklasse ja lahendage vaidlus parklas.
Mängu korraldaja ei jõua ka parima tahtmise juures näha pealt igat olukorda, seega ei saa ka korraldaja teha otsust kes süüdi ja kes mitte,
seega kui mängijad omavahel asja selgeks ei saa räägitud, siis on korraldajal õigus mõlemad mängijad mängult eemaldada ja minema saata.

Tuletan meelde, et tegu on hobiga mitte võitlusega elule ja surmale. Lihtsam on alati käsi üles tõsta ja jalutada surnualasse, kui on kahtlus, et saite pihta.
Mängida saab terve päeva, seega surmaga ei lõppe teie lõbu. Üritusest osa võttes nõustud eelpool toodud reeglitega. Korraldaja otsused ei kuulu edasi kaebamisele.

PS! Mäng toimub iga ilmaga väljaarvatud juhul kui õhutemperatuur langeb alla -6c ja relvad hakkavad tõrkuma, seega jälgige palun ilmateadet ning riietuge vastavalt ilmale.

Registreerumisel palun kirjutage komentaaridesse või FB lehel https://www.facebook.com/events/897022400693700/

Kohtumiseni lahinguväljal!
Последний раз редактировалось Fara 20 ноя 2019, 03:04, всего редактировалось 1 раз.

Fara
Рядовой
Рядовой
Сообщения: 7
Зарегистрирован: 21 окт 2019, 07:47
Откуда: Пярну
Контактная информация:

Re: 23.11.2019 The end, Valhalla is comming.

Сообщение Fara » 14 ноя 2019, 18:39

Народ записывайтесь на игру. Больше народутинтересней игра

Аватара пользователя
Arlanda
Полковник
Полковник
Сообщения: 6179
Зарегистрирован: 06 мар 2010, 20:50
Номер игрока: 7
Откуда: Tallinn
Команда: airsoftgames.ee
Контактная информация:

Re: 23.11.2019 The end, Valhalla is comming.

Сообщение Arlanda » 20 ноя 2019, 02:53

Рекламу всю и ссылки на магазин уберите. Это запрещено правилами форума.
nr 7!

Violators will be shot. Survivors will be shot again.
Все виды неприязни ко мне прошу выражать исключительно в суицидальной форме.

Ответить

Вернуться в «Предстоящие игры/Tulevad mängud»