27.08 Evacuation (Männiku, MG IskRa и X-Force)

объявления о предстоящих играх и других айрсофт событиях
Аватара пользователя
Arlanda
Полковник
Полковник
Сообщения: 6160
Зарегистрирован: 06 мар 2010, 20:50
Номер игрока: 7
Откуда: Tallinn
Команда: airsoftgames.ee
Контактная информация:

27.08 Evacuation (Männiku, MG IskRa и X-Force)

Сообщение Arlanda » 13 авг 2016, 00:48

Изображение

VENE KEELES

Организаторы: MG IskRa и X-Force
Где: Мяннику
Когда: 27.08.2016
Тип игры: битва за ресурсы
Цель игры: открыть сейф и вызвать команду эвакуации
Аренда оборудования: X-Force (больше информации)
Правила игр и техники безопасности: viewtopic.php?f=23&t=2773

Время игры: 10:00 - 15:00
Брифинг: 10:00
Заезд на полигон: 09:00 - 09:45

NB! Подтверждая учаcтие в игре, вы соглашаетесь с правилами игр и техники безопасности.

Вводная информация
После продолжительного военного конфликта остатки нескольких конкурирующих военных формирований оказались блокированы в затерянной в горах долине. Выбраться оттуда можно только вызвав группу эвакуации.

К сожалению, обычная связь не работает, но ходит слух, что у местных есть спутниковый телефон. Ценный девайс хорошо спрятан и местные не согласны отдать его даже под страхом смерти. Зато готовы обменять на местные ценные, но сложнодобываемые ресурсы, которые можно найти в определенных местах долины. Месторождения, правда, периодически исчезают и появляются в новых местах.

Принесите местным жителям нужные им ресурсы, получите спутниковый телефон и эвакуируйтесь из долины раньше своих противников.

Игротехническая информация
Спутниковый телефон находится в сейфе. Команды получат от местных код от сейфа в обмен на ресурсы. Вскрыв сейф, команда должна отправить смс на номер телефона (найдете в сейфе) и удерживать сейф до прибытия эвакуации. Время будет озвучено на брифинге. Если в это время команду выбивают с позиции, то время не обнуляется, но в момент эвакуации точка с сейфом должна принадлжать эвакуирующейся команде.

В начале игры каждая команда получает список ресурсов, которые нужно собрать и принести в пункт сдачи. Например: 6 единиц ресурса А, 12 единиц ресурса Б, 20 единиц ресурса В и тд. Сдав ГМ-у весь указанный ресурс А (в данном случае 6 единиц), команда получает одну цифру кода к сейфу. Полный код состоит из 5 цифр.

Карта условно разделена на 8 квадратов. В 2-х квадратах находятся местные жители, которым команды сдают собранные ресурсы. Остальные 6 квадратов производят 6 видов ресурсов. Одновременно доступны только 4 месторождения из 6. Раз в 30 минут некоторые месторождения могут прекратить выработку ресурса. В этом случае начинают работу месторождения в других квадратах. Определенный тип ресурса вырабатывается только в одном квадрате в течении всей игры. Т.е. если ресурс А в начале игры находится в квадрате 1, то он будет там находится в течении всей игры.

В начале игры игроки не знают, к каком квадрате какой ресурс можно обнаружить.

Ресурсы помещаются в специальные емкости. Одновременно в одном квадрате можно собирать ресурс только в 1 емкость. Емкости можно переносить как по отдельности, так и все вместе. Один игрок может переносить несколько емкостей одновременно.

В пункт сдачи нужно доставить заполненные и неповрежденные емкости. Поврежденные емкости учитываться не будут.

В случае смерти игрока, емкость с ресурсом кладется на землю. Убитый игрок не имеет права самостоятельно уничтожать переносимую емкость.

Внимание! И ресурсы, и емкости не тяжелые, но могут быть легко уничтожены противником. Все игровые предметы отчуждаемы, т.е. могут быть украдены противником.

Правила сбора фрагов (лент игрока)
Каждому игроку выдается лента игрока цвета команды, за которую он играет. Убитый игрок должен оставаться на месте смерти в течение одной минуты. Если за это время к нему подошел противник и потребовал отдать ленту игрока, то убитый должен незамедлительно выполнить данное требование.

Новую ленту игрока можно будет получить в своем мертвяке. Нахождение на полигоне без ленты игрока строго запрещено (кроме случаев, когда убитый идет в мертвяк).

Команда, собравшая определенное количество лент игрока цветов противника, может отрыть для себя дополнительные мертвяки или закрыть дополнительные мертвяки противника. На начало игры каждая команда имеет по одному мертвяку, отдельному от других команд.

Информация для несовершеннолетних игроков:

Мы решили допустить на игру игроков 16-18 лет. Обязательно знание правил ТБ (это проверяем отдельно), наличие разрешения от родителей и сопровождающего ответственного лица старше 18 лет.

Игроки младше 16 лет в общем случае на игру не допускаются. Специальное разрешение для участия в играх могут получить только игроки младше 16 лет, которых организаторы знают лично и уверены в их адекватности, находящиеся на игре вместе с родителем и знающие правила ТБ (это проверяем отдельно).

Правила регистрации и ценообразование
На этой игре мы тестируем систему airsoftracker.com, в частности регистрацию игроков на игру и их автоматический check-in на полигоне. Мы будем очень благодарны, если вы поможете нам в этом. Поэтому те, кто зарегистрируется через airsoftracker, получат скидку на билет.

Стоимость билетов:
  • * При регистрации через airsoftracker: 3 евро
    * Без регистрации: 5 евро
Чтобы зарегистрироваться на игру через airsoftracker, пройдите по ссылке http://www.airsoftracker.com и зарегистрируйте пользователя.

Эту учетную запись вы сможете использовать для регистрации на все следующие игры.
После этого найдите в поиске игру с параметрами Estonia и 27.08 или пройдите по ссылке https://www.airsoftracker.com/e/IskRa/E ... n.20160827:
  • * нажмите на зеленую кнопку JOIN под баннером игры;
    * нажмите на описание стороны, за которую хотите играть;
    * укажите свой постоянный номер в комментариях (Comments);
    * поставьте обе галочки (ознакомление с правилами);
    * нажмите на зеленую кнопку CONFIRM;
    * проверьте регистрацию и наличие правильного постоянного номера еще раз и нажмите синюю кнопку BOOK.
На ваш е-майл придет письмо с билетом, содержащим QR-код. Этот код нужно показать организатору при прохождении check-in на полигоне. Пройдя автоматический check-in, вы получите скидку на игру (билет будлет стоить 3 евро, а не 5). Код можно показать с экрана телефона или в распечатанном виде.

Регистрация открыта до пятницы, 26.08 12:00.

Поскольку система airsoftracker.com находится в стадии тестирования, пожалуйста, запастесь терпение и в случае проблем с регистрацией на пишите на e-майл техподдержки support@airsoftracker.com.

EESTI KEELES (suur tänu heale inimesele nimega SPARTAN!)

Korraldajad: IskRa ja X-Force
Kus: Männikul
Kuna: 27.08.2016
Mängutüüp: Lahing varude pärast
Mängu eesmärk: Avada seif ja kutsuda evakueerimis-meeskond
Varustuse rent: X-Force (rohkem infot SIIN)
Mängude reeglid ja ohutustenhika reeglid: viewtopic.php?f=23&t=2773

NB! Kinnitades oma mängus osalemise soovi, nõustute mängute reeglitega ja ohutustehnika reeglitega.

Sissejuhatus
Pika sõjakonflikti tõttu on mägiorgu lõksu jäänud mitme konkureeriva sõjafraktsiooni võitlejad. Nende viimaseks lootusekõrreks koju jõuda on evakueerimisüksus.

Paraku telefonilevi antud piirkonnas ei ole, kuid liikvel on jutud, et kohalikel asukatel on satelliit-telefon. Väga väärtuslik seade, mida hoitakse usinalt peidus, kohalikud ei loovuta seda ka püssitoru ees. Seeest on nad valmis tegema vahetuskaupa, nimelt väärtuslikke ja raskestisaadavate varude vastu, mis asuvad mägedes. Väärtuslike varude allikad tekivad ja kaovad umbmääraselt terve mägeoru ulatuses.

Vahetage kohalikega varud satelliit-telefoni vastu ja evakueeruge orust kiiremini, kui Teie vastased.

Mängupõhine info
Sat-telefon asub seifis. Meeskonnad saavad kohalikelt asukatelt koodi seifi avamiseks vastukaubaks varude eest. Avades seifi, peab meeskond saatma SMSi (seifist leitud) telefoninumbrile ja kaitsma seiffi evakueerimis-meeskonna saabumiseni.
Kaitsmiseks vajalik avalikustakse briefingul/vahetult enne mängu. Kui kooskõlastatud aja jooksul meeskond siiski seifi juurest minema pekstakse, siis aeg ei hakka uuesti tiksuma, küll aga peab olema evakueerimis hetkel seiff kindlalt ühe meeskonna valve all.

Mängu alguses saab iga meeskond nimekirja vajaminevatest varudest, mis tuleb kokku koguda ja siis viia määratud punkti, kus tehakse vahetus seiffi koodi vastu. Näiteks: 6 ühikut A varusi, 12 ühikut B varusi, 20 ühikut C varusi jne, jne... Andes GMile kogu vajaliku koguse A varust (antud näite puhul 6), siis saab meeskond esimese numbri seiffi koodist (kokku 5).

Kaart on jagatud kaheksaks osaks/piirkonnaks: kahes piirkonnas elavad kohalikud asukad, kellele meeskonnad varud ära tooma peavad. Ülejäänud 6 piirkonda spawnivad/tekitavad 6 erinevat tüüpi varusi. Korraga on kättesaadavad vaid 4 varu-allikat 6'st. Kord poole tunni jooksul võivad allikad lõpetada varude tootmise, siis alustavad tööd allikad teistes piirkondades. Varude allikad on statsionaarsed, st. kui mängu alguses oli A-varu asukohaks 1. piirkond, siis sinna ta ka jääb kuni mängu lõpuni.

Mängu alguses mängijad ei tea, mis piirkonnast mis varusi saab.

Varud mahuvad spetsiaalsetesse anumatesse, samaaegselt ühes piirkonnas olles tohib täita vaid ühte anumat. Anumaid võib transportida nii üksikult, kui ka kõik koos. Üks mängija võib kanda mitu anumat korraga.

Vahetuspunkti tuleb tuua täidetud ja terved anumad. Katkiste anumate sisu ei arvestata.

Juhul, kui mängija saab surma - anuma pannakse maha, surnud mängija ei tohi anumat likvideerima hakata.

NB! Nii varud kui ka anumad on oma kaalult kerged, kuid võivad olla kergesti hävitatavad vaenlase poolt. Kõik mänguelemendid on röövitavad (varud, anumad).

Lintide korjamise reeglid (käepaelad)
Igale mängijale antakse vastavalt meeskonna värvile käepael. Tapetud mängija peab püsima "suremise-paigas" täpselt ühe minuti, kui peaks juhtuma, et selle aja jooksul tuleb vastane ja palub lindi endale, siis tapetud mängija peab koheselt täitma vastase palvet.

Uue käepaela saate spawnis/srunualas. Mängimine ilma lindita on rangelt keelatud (v.a. kui Sa just parasjagu ei suundu spawni).

Meeskond, kes saab teatud arvu vastase käepaelasi võib avada enda jaoks lisa-spawnid/surnualad või sulgeda vastase lisa-spawne/surnualasi. Mängu alguses omab iga meeskond ühte isiklikku spawni/surnuala.


Info alaealistele mängijatele:/b]

Otsustasime, et laseme mängida ka neid, kes on 16-18.a vana. Kohustuslik on ohutustehnika reeglite tundmine (seda võime eraldi kontrollida) vanemate luba ja 18+ vastutava isiku olemasolu mängul.

Alla 16.a.v. mängijad mängule üldjuhul ei lubata. Erandiks võivad olla alla 16.a.v. mängijad, keda korraldajad tunnevad isiklikult ning oskavad midagi arvata mängija vastutustundlikusest. Need mängijad võivad mängul olema vaid koos vanemaga, kohustuslik on ohutustehnika reeglite tundmine (seda võime eraldi kontrollida). Selliste mängijate osalemine mängus peab korraldajatega eelnevalt kooskõlastama.[

Registreerimis-reeglid ja hinnakiri
Sellel mängul proovime süsteemi Airsoftracker, mille kaudu on võimalik mängule registreerida ja mängul olles reaalajas teha check-in. Oleme Teile väga tänulikud, kui proovite antud süsteemis registreerida, sest registreerunud kasutajatele kehtib soodushind piletile.

Piletite maksumus:
  • * Registreerimisel läbi Airsoftrackeri - 3.- €
    * Ilma registreerimiseta - 5.- €


Selleks, et registreerida end mängule kasutades Airsoftrackerit, tuleks minna lehele http://www.airsoftracker.com ja luua endale seal kasutaja. Loodud kasutajaga saate registreerida ka kõigile tulevastele mängudele.

Kui kasutaja loodud, siis:
  • * Leidke mäng (sisestades otsingusse 27.08 ja asukohaks Estonia või klõpsates lingile: https://www.airsoftracker.com/e/IskRa/E ... n.20160827)
    * Vajutage rohelisele nupule JOIN mängu kaanefoto all.
    * Vajutage vastava meeskonna peale, kelle poolt soovite mängida.
    * Märkige oma registreerimis-number kommentaaridesse (airsoftgames number).
    * Linnutage mõlemad kasutusõiguste lahtrid.
    * Vajutage rohelist klahvi CONFIRM.
    * Kontrollige andmeid ja oma registreerimisnumber, kui kõik klappis - vajutage BOOK.


Teie e-postile saabub kiri, kust leiate QR koodi, millel asubki Teie pilet. Seda koodi peab näitama GMile polügonile saabumisel, et teha Check-in. Peale check-ini läbimist, saate soodustuse mängule (pileti hinnaks kujuneb 3 eurot, mitte 5.). Koodi võite näidata, kas telefoniekraanilt või väljatrükituna.

REGISTREERIMINE ON AVATUD KUNI 26.08 REEDE 12:00.

Seoses sellega, et Airsoftracker on alles beta faasis, siis varuge palun kannatust ja juhul, kui Teil esineb mingeid probleeme registreerimisel - palve ühendust võtta Airsoftracker toega, aadressil: support@airsoftracker.com
nr 7!

Violators will be shot. Survivors will be shot again.
Все виды неприязни ко мне прошу выражать исключительно в суицидальной форме.

Аватара пользователя
Sakuro
Младший сержант
Младший сержант
Сообщения: 48
Зарегистрирован: 28 апр 2016, 15:05
Контактная информация:

Re: 27.08 Männiku

Сообщение Sakuro » 13 авг 2016, 13:42

+1
№560

edcon
Капрал
Капрал
Сообщения: 20
Зарегистрирован: 04 май 2016, 20:25
Контактная информация:

Re: 27.08 Männiku

Сообщение edcon » 13 авг 2016, 13:53

+3


Аватара пользователя
Бур
Сержант
Сержант
Сообщения: 72
Зарегистрирован: 13 окт 2013, 09:35
Контактная информация:

Re: 27.08 Männiku

Сообщение Бур » 14 авг 2016, 07:08

+5
Цель определяет смысл в жизни.
nr.301

Artur
Рядовой
Рядовой
Сообщения: 3
Зарегистрирован: 18 фев 2016, 00:53
Контактная информация:

Re: 27.08 Männiku

Сообщение Artur » 14 авг 2016, 11:08

Постораюсь тоже приехать.

Аватара пользователя
егерь
Серебряная Рысь
Сообщения: 1414
Зарегистрирован: 10 мар 2010, 11:38
Откуда: Таллинн
Команда: SilverLynx
Контактная информация:

Re: 27.08 Evacuation (Männiku)

Сообщение егерь » 15 авг 2016, 18:12

Арланда вышла из тени. Сюрприз, сюрприз. Будем подождать))))

Аватара пользователя
Pioneer
Капитан
Сообщения: 888
Зарегистрирован: 04 авг 2014, 11:59
Номер игрока: 413
Откуда: Таллинн. Tel. +372 55980802
Контактная информация:

Re: 27.08 Evacuation (Männiku)

Сообщение Pioneer » 15 авг 2016, 23:26

Иду, иду, иду!!! :)
Nr 413.

Аватара пользователя
Red Bull
Старший сержант
Старший сержант
Сообщения: 115
Зарегистрирован: 24 ноя 2013, 21:27
Откуда: TLN
Контактная информация:

Re: 27.08 Evacuation (Männiku, MG IskRa и X-Force)

Сообщение Red Bull » 16 авг 2016, 09:35

''местные не согласны отдать его даже под страхом смерти. '' смотря как приподнести эту смерть!!! :evil:

Аватара пользователя
Arlanda
Полковник
Полковник
Сообщения: 6160
Зарегистрирован: 06 мар 2010, 20:50
Номер игрока: 7
Откуда: Tallinn
Команда: airsoftgames.ee
Контактная информация:

Re: 27.08 Evacuation (Männiku, MG IskRa и X-Force)

Сообщение Arlanda » 16 авг 2016, 11:04

В первый пост добавлена вводная и игротехническая информация, правила сбора фрагов и информация о регистрации и игровом взносе.

Red Bull, ну вы там это! Не надо нам там того этого!
nr 7!

Violators will be shot. Survivors will be shot again.
Все виды неприязни ко мне прошу выражать исключительно в суицидальной форме.

Ответить

Вернуться в «Предстоящие игры/Tulevad mängud»